About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

qui som

ANTONI MILLSON
fundador + director

element architecture urbanism ltd

L’Antoni és resident a Barcelona des de 1999, però nascut el punt contrari del món a Rotorua, Nova Zelanda. Com a nen volia ser arquitecte i dissenyava cases dibuixant a escala. Auto-suficient, va pagar la seva pròpia educació universitària, i mentre estudiava va fundar una empresa constructora activa durant les vacances universitàries. Sempre ha estat molt pragmàtic i capaç des del dibuix a mà alçada fins al disseny i la construcció de maquetes, mobles i edificis, i molt inventiu amb el disseny, solucions constructives i mètodes de realització.


L’Antoni és amant del medi-ambient i del caràcter natural dels materials, havent crescut a un país on la conservació de la naturalesa és central a la cultura; la seva primera casa projectat el 1995 ja tenia un mur  trombe + d’altres elements de disseny climatològicament passiu. Altres constants a la seva obra són la coordinació dimensional, el procès constructiu i els aspectes funcionals i sensorials dels espais; factors els quals atén en totes les fases del projecte. En projectar incorpora els aspectes de constructibilitat, la sostenibilitat i l’estètica amb la funcionalitat i el respecte al context. S’ha interessat de recuperar i utilitzar materials naturals i tradicionals per les seves característiques inherents, i és proponent del re-ús de materials i elements.